Aanbieding! ADIDAS LX24 COMPO 1 Uitbreiden

ADIDAS LX24 COMPO 1

ADIDAS HOCKEY ADIDAS HOCKEY

Nieuw

De Adidas LX24 Serie is een krachtige hockeystick met veel capaciteit!

 

De Adidas LX24 Compo 1 hockeystick maakt onderdeel uit van de Adidas LX24-serie. Deze Adidas hockeystcik heeft een modern design van geel met grijs en is niet meer weg te denken van de hockeyvelden. De Adidas LX24 Compo 1 is een hockeystick voor de gevorderde hockeyer.

 

De LX24 is zeer geschikt voor de allround hockeyspeler die op zoek is naar meer kracht of aanvallende spelers met acties in meerdere richtingen die op zoek zijn naar meer kracht.

 

De Adidas LX24 Compo 1 is een hockeystick met een carbonpercentage van 70% en behoort tot de stuggere hockeysticks. De LX24 is gemaakt voor de aanvallende spelers met acties in meerdere richtingen die op zoek zijn naar meer kracht. De DUAL-ROD technologie verhoogt de stijfheid en absorbeert de schokken.

 

De Adidas LX24 Compo 1 heeft een mid-bow met een maximale kromming ter hoogte van 250mm (gemeten vanaf de krul) en met een maximale hoogte van 24mm. Onder de Adidas fans beter bekend als de Adibow. Een schachtvorm met mid bow profiel, wat de perfecte stickvorm is voor een creatief spel, snelle bewegingen in meerdere richtingen.

 

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 130,00

incl. BTW

€ 200,00 incl. BTW

-€ 70,00

Bent u op zoek naar een nieuwe hockeystick?

Dan bent u bij HockeyToday aan het juiste adres.

 

Heeft u nog vragen over de Adidas LX24 COMPO 1?

Neem dan contact op met de klantenservice.

 

Mail: Info@hockeytoday.nl
Telefoon: 0114-314837

Whatsapp: 0615242078

TypeHOCKEYSTICK
ArtikelkleurGeel | Grijs | Zwart
MerkAdidas
SpelertypeSenior
VeldtypeOutdoor
KrommingMid-Bow (Adibow)
Carbonpercentage70%
Samenstelling70% Carbon, 25% Fibreglass, 5% Aramid
Krul45 graden | 25mm dik
Maximale Boog24mm
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.