Aanbieding! TABOO STRIKER PRO Uitbreiden

TABOO STRIKER PRO

GRYPHON GRYPHON

Nieuw

De Gryphon Striker Pro haalt het maximale uit je spel!

 

De Gryphon Taboo Striker Pro is een hockeystick voor de allerbeste. De Gryphon Stiker Pro is voorzien van een Power Integration System om het maximale uit je hockeyspel te halen. De hockeystick is beschermd tegen zware klappen, want deze worden opgevangen door het Energy Reduction System. Daarnaast staat Gryphon bekend om de perfecte balans tussen gewicht en power.

 

De Gryphon Taboo Striker Pro is een hockeystick met een carbonpercentage van 80%. Verder bestaat de hockeystick uit 15% Glassfiber en 5% Aramid voor de soepelheid en het opvangen van de schokken. De Power to Weight Index zorgt ervoor dat de hockeystick perfect geblanceerd is, waardoor je makkelijk de bal kunt controleren tijdens het spelen.
De hockeystick heeft een kromming van 24mm op 250mm van de haak, waardoor de kromming kan worden vergeleken met een Low Bow Kromming.

De Gryphon Taboo collectie is een verzameling van de hoogste kwaliteit. In vergelijking met de Tour Range heeft de Taboo Striker range een kleinere kromming, waardoor je meer controle behoudt over je hockeystick. De Gryphon Taboo Striker hockeystick is door de jaren heen flink ontwikkeld in samenwerking met topspelers en de frabrikanten.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 143,00

incl. BTW

€ 220,00 incl. BTW

-€ 77,00

Bent u op zoek naar een nieuwe hockeystick?

Dan bent u bij HockeyToday aan het juiste adres.

 

Heeft u nog vragen over de Gryphon TABOO STRIKER PRO?

Neem dan contact op met de klantenservice.

 

Mail: Info@hockeytoday.nl
Telefoon: 0114-314837

Whatsapp: 0615242078

TypeHOCKEYSTICK
ArtikelkleurRood | Zwart
MerkGryphon
SpelertypeSenior
VeldtypeOutdoor
KrommingLow Bow
Carbonpercentage80%
Samenstelling80% Carbon, 15% Fibreglass, 5% Aramid
Krul45 graden | 25mm dik
Maximale Boog24mm
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.