Overzicht van producten van fabrikant ADIDAS HOCKEY

ADIDAS HOCKEY

Adidas is ongekend groot in de sportwereld. Met toonaangevende collecties op het gebied van voetbal en running is Adidas al jarenlang een topsportmerk. Niet gek dat Adidas sinds enkele jaren zich ook richt op hockey, en niet zonder resultaat. De hockeycollectie van Adidas is niet alleen mooi, maar is ook nog super innovatief. Een compacte collectie met producten gericht op diverse hockeytypes. Ontdek snel de nieuwe collectie van Adidas! 

AdidasAdidas Hockey


Sinds enkele jaren heeft Adidas ook een hockeycollectie, bestaande uit hockeysticks, hockeyschoenen en hockeytassen. Ieder jaar brengt Adidas een nieuwe collectie uit waar de consument van gaat watertanden. Prachtige designs, ontwikkeld in samenwerking met de beste hockeyers ter wereld. De hockeysticks, hockeyschoenen en hockeytassen zijn op elkaar afgestemd en bevatten de nieuwste technologieën. 


De hockeycollectie van Adidas is de laatste jaren uitgegroeid tot een super populair topmerk onder de hockeyers. Adidas Hockeysticks


Adidas is een topmerk op het gebied van Hockey. De Adidas hockeycollectie is ieder jaar weer prachtig om te zien. Adidas kiest ervoor om een overzichtelijke collectie uit te brengen opgedeeld in verschillende type spelers. De hockeysticks van Adidas zijn te verdelen in diverse series, zoals de LX24, TX24, V24, FLX24 en FT24. Iedere serie staat voor een type kromming, buiging en daardoor voor een type speler. Daarnaast heeft iedere serie verschillende gradaties carbon, opgedeeld in de Compo 6  t/m Carbon. Als speler kan je kiezen tussen het type kromming, in combinatie met de stijfheid van de hockeystick. 


Hoe hoger het carbonpercentage, hoe stijver de hockeystick, des te meer ervaring vereist. 


Ontdek snel de nieuwste hockeysticks van Adidas: Adidas HockeysticksAdidas Hockeyschoenen


Adidas Hockeyschoenen komen ieder jaar uit in de kleuren van de collectie. De hockeyschoenen collectie van Adidas is op te delen in verschillende modellen, ook weer gecreëerd voor verschillende hockeyspelers. Daarnaast heeft Adidas een collectie ontwikkeld speciaal voor dames. Met lichtgewicht hockeyschoenen, te herkennen onder de naam: Fabela. 


Ontdek hier de nieuwste hockeyschoenen van Adidas: Adidas HockeyschoenenAdidas SALE


Ben je niet geïnteresseerd in de allernieuwste hockeysticks en hockeyschoenen, maar ben je op zoek naar kwaliteit voor een lage prijs? Neem dan een kijkje in onze outlet. In de outlet vind je nog prachtige hockeysticks en hockeyschoenen van Adidas aan met veel korting. Hoge kwaliteit, lage prijs dat is onze hockeyoutlet. 
Meer
Toont 1 - 24 of 95 producten
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.