Hockeytassen

Uw filters

Hockeytassen Osaka

Hockey is wat jou boeit en drijft elke dag opnieuw. Of je nou actief of recreatief bezig bent, het maakt niet uit. Je wilt je volledig uitrusten voor hockey. Daar hoort natuurlijk wel een Osaka hockeytas bij! Ben je pas gestart met het beoefenen van deze mooie sport, maar weet je nog niet waar je terecht kunt voor die echte hockey tassen? Staak jouw zoektocht dan want webshop HockeyToday heeft alles in huis voor jouw hockey plezier. Online shoppen voor een hockey tas om je hockey spullen in te doen, is nog nooit zo succesvol geweest.

16 producten gevonden

Osaka sticktas voor jouw hockeysticks

Een sticktas is tegenwoordig niet meer weg te denken bij de hockey. HockeyToday heeft in zijn webwinkel diverse hockeytassen. De Osaka sticktas maakt dus ook deel uit van ons zeer uitgebreid assortiment. De Osaka sticktas is per direct te verkrijgen in de kleuren:

  • Blauw;
  • Grijs;
  • Camouflage;
  • Zwart.
Heel interessant voor de hockeyer is onze standaard korting van 15% die je ontvangt bij het kopen van de sticktassen. Behalve het merk Osaka, bestaat onze grote collectie aan sticktassen ook uit de merken Brabo, Stag, Dita, Adidas, Grays en Reece. Hoe komt het dat wij zoveel moois te bieden hebben voor de hockey sport? Daar is ongetwijfeld kennis voor nodig en dat hebben wij. Wij verkopen niet alleen hockeyspullen maar beoefenen de sport ook. Daarom zijn wij up-to-date wanneer het gaat om hockey. Wij bieden de laatste trends aan in onze webwinkel. Jouw complete, nieuwe hockey-uitrusting van de beste kwaliteit wacht op jou in de webwinkel van HockeyToday!

Welk merk hockeytas? Osaka natuurlijk!

Je hockeystick neem je graag mee in je sticktas. Maar voor je andere hockey spullen hebben wij ook diverse rugzakken, met andere woorden voor elke hockeyer wel een gepaste hockeytas. Osaka is het merk dat jou het meest aanspreekt. Deze hebben wij tevens in de kleuren blauw, grijs, camouflage en zwart. Naast de verschillende kleuren zijn de hockeytassen in allerlei grootten verkrijgbaar. Een hockeytas, voor de kleine en grote hockeyer koop je in de webwinkel van HockeyToday. Wat nog mooier is aan onze hockeytassen is dat je 15% korting ontvangt bij de aanschaf ervan. Shop online bij HockeyToday en schiet raak!

Hockeytas? Osaka te koop bij HockeyToday!

Waarom zou je eigenlijk ervoor kiezen om te gaan shoppen in de webwinkel van HockeyToday? Ten eerste omdat wij ervoor zorgen dat het grootste deel van onze bestellingen binnen 2 dagen aangeleverd is. Ten tweede geldt dat er geen verzendkosten worden gerekend vanaf een bedrag van € 50,-. De betaling geschiedt online, waarbij veiligheid is gegarandeerd. Verder bent u bij ons aan het juiste adres voor uw totale hockey uitrusting en accesoires van het merk Osaka. Andere top merken hebben wij ook zoals Dita, Grays, Stag, Asics, Adidas Hockey en nog veel meer. Neem maar snel eens een kijkje in de ruim gesorteerde webwinkel van HockeyToday.