Hockeysticks

Uw filters

Hockeystick Adidas van HockeyToday

Voor jou als hockeyer is de hockey sport alleen te beoefenen met degelijke hockey spullen. Het is ook niet anders aan te bevelen voor deze prachtige sport. Daarom kies jij onder andere voor het Duits merk met de drie strepen, Adidas. Dé originele hockeystick, Adidas als merk, voor jou ultiem hockey genot is nu in Nederland te betrekken alleen in de webwinkel van HockeyToday. Het assortiment van deze webwinkel is bewust geselecteerd om aan de eisen van elke hockeyer te voldoen die met top kwaliteit hockey spullen de sport wenst te beoefenen. Afgezien van de kwaliteit wordt daarbij ook aangeboden de meest recent ontwikkelde hockeystick. Adidas is slechts één van de top merken waarvan complete hockey uitrustingen aangeboden worden via de webwinkel van HockeyToday. Belangrijk voor de klant is logisch de prijs. HockeyToday heeft de nieuwste collectie uitgestald maar biedt ook oudere collecties aan, scherp in prijs. Daarnaast zijn er ook interessante acties. Bekijk nu de collectie aan hockeysticks en vind jouw hockeystick; Adidas of een ander kwaliteitsmerk.

12 producten gevonden
ADIDAS FLX24 COMPO 4

ADIDAS FLX24 COMPO 4

van €99,95 voor € 69,97
ADIDAS FLX24 COMPO 6 JR

ADIDAS FLX24 COMPO 6 JR

van €59,95 voor € 41,97
ADIDAS FLX24 COMPO 6 SR

ADIDAS FLX24 COMPO 6 SR

van €59,95 voor € 41,97
ADIDAS LX24 COMPO 1

ADIDAS LX24 COMPO 1

van €199,95 voor € 139,97
ADIDAS LX24 COMPO 2

ADIDAS LX24 COMPO 2

van €149,95 voor € 104,97
ADIDAS LX24 COMPO 3

ADIDAS LX24 COMPO 3

van €129,95 voor € 90,97
ADIDAS LX24 COMPO 6

ADIDAS LX24 COMPO 6

van €59,95 voor € 41,97
ADIDAS TX24 CARBON 17/18

ADIDAS TX24 CARBON 17/18

van €279,95 voor € 195,97
ADIDAS TX24 COMPO 2

ADIDAS TX24 COMPO 2

van €149,95 voor € 104,97
ADIDAS TX24 COMPO 3

ADIDAS TX24 COMPO 3

van €129,95 voor € 90,97
ADIDAS V24 COMPO 2

ADIDAS V24 COMPO 2

van €149,95 voor € 104,97
ADIDAS V24 COMPO 4

ADIDAS V24 COMPO 4

van €99,95 voor € 69,97

Voor iedereen een Adidas hockeystick

HockeyToday biedt niets minder dan het nieuwste en het beste aan wat hockey spullen aangaat. Dat is niet het enige waar men rekening mee gehouden heeft bij het aanbod. Er is ook voor gezorgd dat er voor elke hockeyer wel een passende Adidas hockeystick klaar ligt. De Adidas hockeysticks zijn te krijgen in diverse:

  • Kleuren;
  • maten;
  • uitvoeringen;
  • prijzen.
De hockeystick, Adidas als voorkeursmerk, is op de eerste plaats onderverdeeld in een selectie bestemd voor de junioren en een deel speciaal voor de senioren. De Adidas hockeystick voor de junioren is verkrijgbaar in de webwinkel van HockeyToday in de maten 26, 28 , 30, 31, 32, 33, 34. Deze specifieke hockeysticks komen ook in verschillende kleuren voor in de webwinkel van HockeyToday. De vele kleuren van de hockeysticks scheppen een heleboel opties voor de klant, zij het nou een mannelijke of een vrouwelijke hockeyer. De kleuren waarin de adidas hockeysticks voor de junioren te krijgen zijn, bestaan uit geel, groen, rood en roze. Verder komen de senioren hockeyers natuurlijk ook aan hun trekken. Ten behoeve van deze groep zijn er hockeysticks van het merk Adidas ook in diverse kleuren beschikbaar. Deze hockeysticks zijn in de kleuren blauw, geel en groen aan te schaffen in de webwinkel van HockeyToday. De senioren verzameling bestaat slechts uit één maat namelijk 36.5.

Adidas hockey sticks voor overal

De Adidas hockey sticks collectie van HockeyToday biedt keuze zowel aan de kleine als iets oudere hockeyers. Maar dat is niet het einde van het verhaal. De mogelijkheden beslaan nog veel meer. Sommige hockeyers verkiezen openlucht hockey boven het beoefenen van de hockey sport in de zaal. Deze wensen zijn heel goed bekend bij HockeyToday en is er ook aan gedacht tijdens het samenstellen van het aanbod. In de webwinkel van HockeyToday zijn alleen voor de senioren hockeyers tevens nog de uitblinker, de Adidas carbon hockey stick te koop. Deze Adidas carbon hockeystick bestaat voor 90% uit carbon en is voor 10% gemaakt uit glasfiber. Het overwegend uit carbon vervaardigde hockeystick maakt deze heel erg stijf, maar uitermate geschikt voor een prima balbehandeling en gevoel. Het resterend deel van 10% glasfiber zorgt voor de duurzaamheid van het product. Het maakt niet uit als de hockeystick voor de openlucht bestemd is of voor gebruik in de zaal, de kwaliteit is steevast van het hoogste wat te krijgen is. Koop nu de onvervalste en duurzame Adidas hockeystick in de webwinkel van HockeyToday.

Adidas hockey sticks? Kwaliteit bij HockeyToday!

Wat zou jou eigenlijk ertoe moeten drijven Adidas hockey sticks te kopen in de webwinkel van HockeyToday? Wat is of zijn de reden(en) die HockeyToday onderscheidt van andere winkels of webwinkels die hockey spullen aanbieden in Nederland? HockeyToday is specialist in het aanbieden van volledige hockey uitrustingen. Je kunt dan denken aan kleding, schoenen en accessoires. HockeyToday wordt gerust specialist genoemd omdat de mensen zelf deze sport jaren beoefenen. HockeyToday is dus niet van gisteren wanneer het gaat om sport artikelen betreffende de hockey sport. HockeyToday heeft daarom kennis genoeg over wat het best is in kwaliteit en natuurlijk recent. Klanten bestellen online en betalen in Nederland via iDEAL. Verder is het betalen ook mogelijk met een Mastercard of Visa. Betalen geschiedt snel en met een veilige software. 90% van alle bestellingen worden binnen 2 dagen bezorgd. Zelf afhalen kan ook. Verzendkosten worden kwijtgescholden bij bestellingen boven €50,-. HockeyToday heeft tenslotte een outlet met oudere modellen tegen zeer concurrerende prijzen.